Политика антицензура

Предупреждавам тези, които възнамеряват да четат, провеждам политика на нулева толерантност срещу цензурата, тук се използва лош език и не се трият коментари

ЪПДЕЙТ промяна в политиката, ще се трият коментари, които съдържат данни за ваши контакти с оглед сигурността на тези контакти, препоръчвам ако имате нещо съществено да казвате, да не пишете дълъг пост, който да съдържа или да завършва на ваш скайп, имейл, имена, адрес, телефон, ЕГН и подобни, пишете дългия пост със съществената информация, която желаете да споделите, а ваши контакти, ако искате да се свържа с вас, оставете в друг пост, който ще изтрия след като се свържа с вас. Имам известна загриженост за сигурността на личните ви данни, в случай че това противоречи на политиката на нулева толерантност към цензурата и свободата на словото е по-важна ще се вслушам и ще прекратя триенето на коментари, съдържащи ваши контакти. Изтрити коментари, съдържащи контакти до момента: 5

сряда, 28 септември 2011 г.

Който живее в интересни времена....

Аз малко поизтървах събитията, но явно на 23 септември роднини на самозабравилия се циганския барон Кирил Рашков, широко известен като цар Киро, съвсем случайно са премазали младеж с микробус, после съвсем случайно са се върнали да го доразмажат на улицата, а после съвсем случайно са избягали от местопроизшествието, вместо както и трябвало да се случи при инцидент да информират властите, може би и спешна помощ, ама може би просто са били много притеснени от злополуката и не са се сетили за последното. Хората са приели много на вътре този инцидент и са решили да нападнат и да подпалят дома на горкия цар Киро, който едвам е успял да си изнесе от там 350-те килограма злато, за щастие полицията първоначално оказа помощ на цар Киро, като озапти озверелите против него орди и го укриваше от престъпни и убийствени намерения, но след време и властите се обърнаха срещу цар Киро, като му предявиха обвинения.

Да, всичкото това звучи забавно, с изключение на факта, че имаме едно по всичко личи умишлено и жестоко убийство, още един починал заради вълнения, сигурно към 200 души вече арестувани, полицейски произвол, какво ли още не.

Лъснаха разни много интересни неща, че всъщност в нашата страна нямаш право да изразиш недоволство, че циганинът е пръв сред равни, че престъпникът е пръв сред равни, че политикът е свещен, че полицията е безгрешна. Ще се въвеждат и у нас "престъпления от омраза". В Ню Йорк употребата на думата негър е незаконно. В щатите бял човек да удари бял човек е нападение, черен да удари черен е нападение, черен да удари бял е нападение, бял да удари черен е престъпление от омраза, не мирише ли малко на дискриминация? Същото ще бъде тук, това, че оня е мургав ще го прави привилегирован пред закона, ще бъде като застрашен вид.
Правило ли ви е впечатление, че трябва да се иска разрешение за провеждане на протест. Не ви ли се струва противна идеята, че трябва да искаш съгласие да си изразиш недоволството от нещо. Медиите отразяват събитията едностранчиво, тези, които обвиняват медиите в това естествено отразяват събитията другостранчиво, но това си е известен порочен кръг, крадецът винаги ще вика дръжте крадеца. Аз си признавам, имам известни расистски наклонности, субективен съм, не съм честен, не ме слушайте и не ми се връзвайте.

Атака си прави политика на гърба на народното недоволство, след тях тръгна и цялата опозиция да си прави реклама. Видях някой да коментира, че атака била яхнала народното недоволство, народе прости, политикът ще ти язди недоволството, докато ти не обяздиш политика.

Това наше недоволство ще утихне както и предишните, а би трябвало да се случи нещо повече, би трябвало да пламне парламента, но не, само тълпа пред тоя парламент, а парламентът празен, пък пред него ограда от униформи. Поглеждам отдалече булевард "Дондуков", виждам огромна върволица, мислим си, че е протестно шествие, но то уви се оказа шествие от жандармеристи, бяха толкова много, не можете да си представите, тълпа от ченгета с щитове и каски, които протестират против свободата на гражданите. По време на скитосванията си из нощна София успях да видя и водно оръдие на жандармерията, което се носеше с бясна скорост и със сирени да потушава пламъка на народното недоволство.

Интересно защо в София протестите бяха около правителствени сгради, които си стояха спокойно празни и оградени от ченгета, а не около циганските катуни, върху които трябваше да се струпа народния гняв. Естествено и те са били охранявани, цялата полиция в страната служи за охрана на циганите, престъпниците, гейовете и прочее. По време на гей парад не можеш да си го извадиш да препикаеш дръвче в парк без 5 униформени да ти го огледат.

Както препоръчваше някой сайт наскоро, май трябваше всички да се обявим за цигани на последното преброяване. Аз с гореизписаните драсканици нищо не постигнах, дори не са в никакъв ред, мога единствено да се надявам в един момент чашата да прелее и нещо да се катурне, че нещо започва да мирише много на гнило.

Няма коментари:

Публикуване на коментар