Политика антицензура

Предупреждавам тези, които възнамеряват да четат, провеждам политика на нулева толерантност срещу цензурата, тук се използва лош език и не се трият коментари

ЪПДЕЙТ промяна в политиката, ще се трият коментари, които съдържат данни за ваши контакти с оглед сигурността на тези контакти, препоръчвам ако имате нещо съществено да казвате, да не пишете дълъг пост, който да съдържа или да завършва на ваш скайп, имейл, имена, адрес, телефон, ЕГН и подобни, пишете дългия пост със съществената информация, която желаете да споделите, а ваши контакти, ако искате да се свържа с вас, оставете в друг пост, който ще изтрия след като се свържа с вас. Имам известна загриженост за сигурността на личните ви данни, в случай че това противоречи на политиката на нулева толерантност към цензурата и свободата на словото е по-важна ще се вслушам и ще прекратя триенето на коментари, съдържащи ваши контакти. Изтрити коментари, съдържащи контакти до момента: 5

петък, 21 октомври 2011 г.

А така ми се искаше аз да му пръсна черепчето....

Уви, изпревариха ме, оная дърта гадна грозна вещица Хилъри Клинтън с изказването си вчера "надяваме се Кадафи да бъде убит или заловен възможно най-скоро", най-вероятно е предизвикала съдбата, резултатът е, Куршум - Кадафи 1:0, ще излъчим интервю с треньорските щабове на двата отбора, но предполагам, че от отбор Кадафи ще кажат нещо от рода на "Играли сме добро, немали сме шанс". Не че не бих платил поне 5 кинта за удоволствието аз да му пръсна черепчето на онова псе, ама Хилърито може ли да прави такива изказвания от официалния пост, който заема? А тука съдим хора за антицигански изказвания. Все пак, искам да кажа на всеки, който би могъл да чете из интернет пространството, тичайте спешно да опразвате магазините от алкохол, че утре е ден за размисъл и по магазините алкохол няма да се продава, пък кажете едно наздраве, почерпете някоя ракия, че в момента се нуждая от ракиена терапия, твърде ми е трезвено, пък и пийте по едно в чест на Харолд Кемпинг, чиято трета прогноза за датата на края на света се оказа неточна. Аз понеже съм върл атеист, не съм чел една определена книга, макар че почнах и забих на 7 глава от Левит (ако искате моя съвет, казвам ви го, ако искате със собствени очи да видите какъв булшит има там, хванете я проччетете, но мога да ви го спестя, като ви кажа, че да, от това, което съм прочел за сега е адски булшит), но съответната книга е един вид класика, а определението за класика гласи нещо от рода на "и без да си го чел/слушал/гледал, знаеш достатъчно за него", та там някъде, в същата тази книга, от която те се опитват да извадят точна дата за края на света, пише, че на никой смъртен не е дадено да знае датата на второто пришествие. Amen, Halleluyah, а мен?

В момента Харолд Кемпинг леши в болница или с инфаркт или с инсулт, тоест ако все още е между живите, искрено му пожелавам здраве. Или пък не. Искам да отправя апел, моля, много моля, ако някой има възможността и ресурсите, нека уреди да му се бие мощна доза адреналин, или каквото може да го накара да живне за кратко, да му се покаже часовник и дата, да му се каже, че отново сбърка, и след това да му се дръпне шалтера на системите, за да отиде там, където твърдеше, че ще отидат всички, без 200 милиона избрани праведни.

Айде наздраве и утре в деня за размисъл размишлявайте и визуализирайте как пускате бюлетина за Светльо, щото друга оправия няма.

8 коментара:

  1. Анонимничък си и пишеш на латиница, дори с едно име не застана зад кратката си теза

    ОтговорИзтриване
  2. Много съм сигурен че не се знае достатъчно за Либия и Кадафи, главният виновник разбирасе медията
    http://encyclopediadramatica.ch/Muammar_Gaddafi#Facts_the_Media_Forgot_to_Mention

    ОтговорИзтриване
  3. Цеко, мюмюне, твойта вяра, да мълчиш там.

    You failed to mention how Libya’s wealth is NOT stolen, by a corrupt government and used to lavish their own lifestyles. тука излъгаха

    ОтговорИзтриване
  4. Ае аз уж като анонимен ще се изявявам, ама чистосърдечно си признавам, че съм VaCaTa. Да си кажа, че нямам общо с анонимните от малко по - рано!!!

    Та Дебна хубави разсъждения за Кадафито, ама направил ли си си труда да погледнеш историята и от другата страна на монетата? За това какво Кадафито е направил за Либия и за Африка като цяло?
    Не мога да намеря една доста интересна статия от твой колега блогър, където изнасяше факти в доказателство на тези от подобна статия която ще ти дам линк:
    http://bulgarianation.blog.bg/politika/2011/11/02/kadafi-i-faktite-koito-nikoi-ne-otricha.845538
    ето тука и още една:
    http://tonygospodinov.com/?p=1078

    Ако се сетя малко по късно ще потърся и другата, която има клипчета, и различни линкове към съответните международни институции потвърждаващи ги.
    Не казвам, че съм му фен, ама мисля, че е по - правилно да видим и други източници, а не само да чуем американо - подчинените медии. Виж на американската политика като цяло съм им голям АНТИПРИВЪРЖЕНИК.

    ОтговорИзтриване
  5. А аз съм и на американците най-големия враг, не се тревожи, и на тях толкова доверие, колкото и на Кадафито. Може да е направил от пустинята рай, обаче кой знае колко народ е затрил и в последно време явно не е бил и психически стабилен.

    ОтговорИзтриване
  6. Пак се прекарах да отворя тоя блог... Иван

    ОтговорИзтриване
  7. И защо смяташ, че си се прекарал

    ОтговорИзтриване