Политика антицензура

Предупреждавам тези, които възнамеряват да четат, провеждам политика на нулева толерантност срещу цензурата, тук се използва лош език и не се трият коментари

ЪПДЕЙТ промяна в политиката, ще се трият коментари, които съдържат данни за ваши контакти с оглед сигурността на тези контакти, препоръчвам ако имате нещо съществено да казвате, да не пишете дълъг пост, който да съдържа или да завършва на ваш скайп, имейл, имена, адрес, телефон, ЕГН и подобни, пишете дългия пост със съществената информация, която желаете да споделите, а ваши контакти, ако искате да се свържа с вас, оставете в друг пост, който ще изтрия след като се свържа с вас. Имам известна загриженост за сигурността на личните ви данни, в случай че това противоречи на политиката на нулева толерантност към цензурата и свободата на словото е по-важна ще се вслушам и ще прекратя триенето на коментари, съдържащи ваши контакти. Изтрити коментари, съдържащи контакти до момента: 5

сряда, 5 октомври 2011 г.

Случките си продължават, реакцията утихна

Може би сте забелязали, че митингите, шествията, протестите и прочее народните брожения позатихнаха, да не кажа приключиха. Цар Киро сигурно никъде няма да лежи, най-много да получи някоя условна присъда, другите незаконно забогатяли, независимо от раса, религия, етнос и пол си остават на свобода, внукът на Цар Киро, истинският извършител на убийство сигурно няма да лежи, а за капак на всичко в столичния жк Модерно Предградие десетки роми (цигани, дори и spellchecker-a не разпознава тая дума роми) са налетяли на бой с камъни и сопи на семейство, което е попречило на един непълнолетен мургав брат да извърши обир в къща, съседна на пострадалите. Тоест циганската престъпност продължава, Продължават нападенията и безнаказаността, а ние видяхме стена от униформи и кръстосани палки и се отказахме. Циганите разбират интеграцията като да имат право да си крадат, просят, проституират, мародерстват, убиват, като получават същевременно издръжка от държавата. И да не пропускаме, че от 431 президентски амнистии за 9 години, една е била за Цветелин Кънчев, лидерът на Евророма. Тоест ако си цигански барон няма за какво да лежиш в пандиза, ето това е посланието, което ние, раите трябва да схванем и просто да търпим, такъв е редът на нещата. Друг е вариантът просто цивилизованите, бели, почтени хора да напуснат страната, да я оставим на циганите и незаконно забогатялите, а извършим ли това, Европа ще загради територията на бившата република България със стена.

Междувременно продължава да ни се демонстрира, че ще търпим. Атака вдигаха много шум, но нито едно от предложенията им не се случи. Парламентът отказа да мълчи минута в памет на убития от циганите, пък камо ли да разреши на народа да носи и да борави с огнестрелно оръжие при самозащита. Това в нашата родина е лукс, резервиран единствено за богатите, особено пък за незаконно забогателите, и за силовите структури. Ще кажете "да не сме в уестърн, да започнем да се стреляме по улиците". Е, как така този модел може да работи в по-цивилизовани държави. За пример Швейцария, Щатите (това е едно от малкото неща, които все още са наред в тая страна, че ако те нападне на улицата или ти нахлуе в дома имаш право да го поздравиш с куршум) и Канада. Там човек има право да се защитава, било то срещу етноси, било то с употреба на смъртоносна сила, било то срещу неправомерни и неоправдани действия на органите на реда. Пример за това как човек убива полицай и ранява друг при полицейски обиск в къщата му в Канада, който обиск не е бил обмислен добре и бива оправдан http://www.masscops.com/archive/index.php/t-55893.html . Набеждават го за наркобарон и решават, че е необходимо да му разбият вратата на къщата в 5 сутринта без преди това да му връчат заповед за обиск и да се легитимират, той се събужда от присъствието на неизвестни въоръжени лица в къщата си и стреля по тях. Напълно нормално, нали? По наистина белите страни това, че носиш униформа и значка не те поставя над закона и няма привилегии за малцинства.

Един също любопитен въпрос е идеята за престъпления от омраза. Когато бял човек удари бял човек, това е нападение. Когато черен човек удари черен човек, това е нападение. Когато черен човек удари бял човек, това е нападение. Когато бял човек удари черен човек, това автоматично се превръща в престъпление, продиктувано от омраза. Забелязвате ли на къде е насочен расизмът в действителност?

Стига толкова за днес, преди да са решили, че могат да упражнят полицейски правомощия над мен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар