Политика антицензура

Предупреждавам тези, които възнамеряват да четат, провеждам политика на нулева толерантност срещу цензурата, тук се използва лош език и не се трият коментари

ЪПДЕЙТ промяна в политиката, ще се трият коментари, които съдържат данни за ваши контакти с оглед сигурността на тези контакти, препоръчвам ако имате нещо съществено да казвате, да не пишете дълъг пост, който да съдържа или да завършва на ваш скайп, имейл, имена, адрес, телефон, ЕГН и подобни, пишете дългия пост със съществената информация, която желаете да споделите, а ваши контакти, ако искате да се свържа с вас, оставете в друг пост, който ще изтрия след като се свържа с вас. Имам известна загриженост за сигурността на личните ви данни, в случай че това противоречи на политиката на нулева толерантност към цензурата и свободата на словото е по-важна ще се вслушам и ще прекратя триенето на коментари, съдържащи ваши контакти. Изтрити коментари, съдържащи контакти до момента: 5

понеделник, 11 ноември 2013 г.

Честит юбилей от едно голямо нищо

На патерици, щото беше вчера.

Ние сме бригада зидаромазачи
и комунизма ще построим

Само че другарите са си построили комунизма за тях си, той си стои все още, не е паднал, преходът дори не е почнал още, те първа трябва да го бутнем, така че клатете, клатете яко.

На 10 ноември 1989 не ес е случило нищо съществено. Един Тато са изритали, понеже вече им е бил непотребен, решили са, че вече могат да се преструват на капиталисти и да си крадат спокойно, червените комунисти се пребоядисват на червени социалисти, казват, че те са съвсем друга партия вече, печелят пак изборите и от тогава продължават да ни управляват същите и техни хора.

Как така допускате на тази уж юбилейна дата в предаването на един мустакат агент с гърбав нос, което отдавна е трябвало да бъде свалено от ефир, да се появи един, на който някога са му казали "Стани мишка" и той е станал, едно същинско плашило, да ви плаши с друго плашило, ако се върнело другото плашило на власт колко страшно щяло да стане.

Междувременно се надигат разни расисти и ксенофоби. Видях по един трансперант лозунгът "България не е приют". Може да са прави, България в последно време и дом не успява да бъде. Държава със 7 милионно население, която не може да приюти 7 хиляди души, прогонени от война, не може и дом да бъде. Почвам и аз да се чудя какво ме задържа тук, какво има за мен тук и защо оставам. Надявам се скоро да разбера или да ми дойде акъла и да хвръкна нанякъде. За това ли да съм горд, че съм българин, че българинът посреща в дома си прогонени морни пътници с винкел, нож, бокс, или верига? Ще кажете "ами и тия бандити, които идват отвън и нападат тук хора", ми тоз Аладинчо е бил криминален тип и в Алжир, а на такива не им е никакъв проблем да пристигат съвсем легално със самолет. На софийската улица "Пиротска" в последно време почнаха да се случват твърде много престъпления, особено пък на 20-ти номер на тази улица. А пък полицията ни е безсилна. Полицията ни е неспособна да гарантира сигурността и спокойствието на гражданите (и на чужденците, ако става на въпрос), но за сметка на това пък всеотдайно охранява управляващите от недоволството на гражданите.

Към полицията искам да отправя пореден апел, не ви ли е срам вече, в момента полицай да си би трябвало да е най-срамната професия. Не разбирате ли, че охранявате мафия? Те са ви хвърлили на лъвовете, а когато им станете непотребни ще ви захвърлят, ще се отърват от вас, както постъпва мафията, а вие продължавайте така да ги закриляте. Ще дойде време и каската ще бъде изпитана на строшаване от хиляди маратонки, ако ви е интересно да видите резултата, стойте и наблюдавайте.

Туй за сега, честит ви юбилей от непадането на комунизма, продължавайте да клатите, дано падне, клатете докато червения фес със сърп и чук не падне от главата на Мишо Шамара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар