Политика антицензура

Предупреждавам тези, които възнамеряват да четат, провеждам политика на нулева толерантност срещу цензурата, тук се използва лош език и не се трият коментари

ЪПДЕЙТ промяна в политиката, ще се трият коментари, които съдържат данни за ваши контакти с оглед сигурността на тези контакти, препоръчвам ако имате нещо съществено да казвате, да не пишете дълъг пост, който да съдържа или да завършва на ваш скайп, имейл, имена, адрес, телефон, ЕГН и подобни, пишете дългия пост със съществената информация, която желаете да споделите, а ваши контакти, ако искате да се свържа с вас, оставете в друг пост, който ще изтрия след като се свържа с вас. Имам известна загриженост за сигурността на личните ви данни, в случай че това противоречи на политиката на нулева толерантност към цензурата и свободата на словото е по-важна ще се вслушам и ще прекратя триенето на коментари, съдържащи ваши контакти. Изтрити коментари, съдържащи контакти до момента: 5

понеделник, 14 ноември 2011 г.

Циркът си продължава

Ако сте очаквали циркът да свърши, жестоко сте се излъгали. Продължаваме да съществуваме в същата комедия.
Бюджет 2012 по думите на Дянков е най-добрия, който сме имали някога, а същевременно действителността какво показва: БДЖ се разпада, бюджетът за БАН е съизмерим с този за бездомните кучета (а ви отправям предизвикателство, разходете се из Софията, бройте бездомните кучета, бройте колко от тях са кастрирани, бездомните кучета са един ресор, от който просто да се лапат пари, а една щерка на Андрей Райчев е на някакъв висш пост там, където сигурно нищо не върши), дори и в МВР се говореше за протести, представете си, в държава, където на власт е полицейщината, полицаите да протестират.
Въртяха се изказвания, че сме бедняците-отличници на еврозоната, отличници може да не сме винаги, но винаги ще сме бедни, изглежда, това, че сме отличници по икономически показатели няма да донесе никакви дивиденти, а видяхме как гърците живяха на дълг, натрупаха голям дълг, почнаха да стачкуват когато дойде кръчмаря за сметката и им опростиха половината сметка, явно и ние трябва да правим така.

Очаквайте и нарастване на нагласените или изфабрикувани инциденти с нападения срещу цигани от страна на българи. В последно време се случиха такива, някакви уж неонацисти били нападнали мъж и жена цигани близо до факултето в някакъв рейс номер 79 (нещо не си спомням в тоя район автобусна линия с такъв номер, ама може аз да бъркам, но все пак съм чувал от наблюдател за случай където тумба цигани в овча купел напада с бухалки и вериги други цигани), другият случай в Люлин близо до Филиповци двама души нападнали служител на общинска фирма за почистване и сметоизвозване, като единият го бил наръган с, цитирам, както го видях в един новинарски сайт "остър предмет, подобен на сабя" (по груби спомени). Просто трябва пак да ни научат, че ние сме нетолерантни към малцинствата, ще трябват много подобни събития след Катуница, но паметта на хората е слаба.

Изобщо, за да се убедите, че циркът е пълен, вижте просто тази статия http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4299231
Кой мислите, че плаща за тези загуби, естествено всички разходи се включват в цената на крайната услуга.

За калпак на всичко, Цар Киро, горкият, има риск да бъде осъден, от всички неща, за това, че държал костенурки в личен зоопарк. В тая страна явно ако по някакъв начин навредиш на животно си по-голям престъпник, отколкото ако прикриваш убиец. Те някога и Ал Капоне тикнаха зад решетките заради неплатени данъци, ама Цар Киро като че ли също не укрива данъци, не продава иманярски находки, нелегален алкохол, не укрива внучето си, извършило убийство, той е толкова праведен човек, когото са решили да осъдят за това, че е взел под крилото си едни костенурки без разрешение. Всъщност ако се замислиш държавата по-често ще те търси за това, което правиш без нейно позволение и за да си й дадеш нейното.

Природозащитниците в тая страна явно са най-големия авторитет, имат дързостта даже да опяват заради снимки на "Непобедимите 2" в Деветашката пещера и да твърдят, че това би било голямо бедствие за местните прилепи. Типична черта на природозащитниците - знаят само да казват това няма да правиш, без да предлагат алтернативи. Уви, не е само тук така, Грийнпийс са осъдили френското електро за шпионаж, защото ония са искали да разберат какво смята да прави Грийнпийс срещу начинанията на EDF в ядрената енергетика и евентуално изграждане на централи във Великобритания. Разходите за правен отдел и за съдебни дела също влизат в цената на крайната услуга електричество.

Ок, надрънках се на глупости за сега, да млъквам, преди да се е сетил някой да ми запуши устата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар