Политика антицензура

Предупреждавам тези, които възнамеряват да четат, провеждам политика на нулева толерантност срещу цензурата, тук се използва лош език и не се трият коментари

ЪПДЕЙТ промяна в политиката, ще се трият коментари, които съдържат данни за ваши контакти с оглед сигурността на тези контакти, препоръчвам ако имате нещо съществено да казвате, да не пишете дълъг пост, който да съдържа или да завършва на ваш скайп, имейл, имена, адрес, телефон, ЕГН и подобни, пишете дългия пост със съществената информация, която желаете да споделите, а ваши контакти, ако искате да се свържа с вас, оставете в друг пост, който ще изтрия след като се свържа с вас. Имам известна загриженост за сигурността на личните ви данни, в случай че това противоречи на политиката на нулева толерантност към цензурата и свободата на словото е по-важна ще се вслушам и ще прекратя триенето на коментари, съдържащи ваши контакти. Изтрити коментари, съдържащи контакти до момента: 5

понеделник, 26 май 2014 г.

Следизборен коментар

Много интересни избори се получиха, ще кажа първо, че който си ги е избрал, си ги заслужава, който не е гласувал, също си ги заслужава и няма право да мрънка, който е гласувал за тези, които са останали по-назад, браво на вас, надявам се да сте убедени в това, в което сте гласували и да нямате нищо против да сте опозиция. Поне като си гласувал за тия, които са останали назад, знаеш, че нито си съучастник, нито си останал безучастен, а безучастните са също съучастници.

Получиха се интересни резултати, ГЕРБ дръпна толкова силно, колкото нито едно социологическо проучване не можеше да предскаже, приблизителното равенство между ГЕРБ и БСП изчезна, ГЕРБ дръпна силно напред, а ДПС се изравни с БСП.

Много интересни ми се видяха на тия избори някои неща. Наличието например на 3 партии с думата зелени в името


Имаме Партия на зелените, имаме Зелената партия, имаме партия, казваща се Зелените. Не са ли всичките зелени, еко, био, природни? Какво ги отличава по идеология едни от други, какво им попречи да се обединят под една шапка, защо трябваше да са три отделни партии, какво ги дели и какво имат да делят? Аз си мисля, че това, което делят, е зелено, но на него фигурира на всевиждащата пирамида очото й, редом с някой покоен американски президент или държавник.

Освен зеления цвят, силно представен беше и червения, пролетарии от всички страни, обединявайте се, а не във вид на 5 партии в червено и ляво. Освен АБВ и БСП имаше още три явно комунистически партии, българската левица, българската комунистическа партия и съюза на комунистите в България, листата на последните се състоеше точно от двама кандидати, като някой би предположил, че може би съюзът на комунистите в България е точно техния хомо брачен съюз. Но ще се въздържа тука от осъдителни забележки по отношение на хорската сексуална ориентация, за да се разгранича от Волен, който делеше света на две по линията на ценностите и се надяваше неговата предпочитана половинка да го изстреля в Брюксел. Ама нейсе, той достатъчно се изложи в последните месеци, за да е изгубил доверие и вече никакъв няма да го има, бавно крачи към политическата история.

Дясното пространство успя да си събере парченцата лего във вид на Реформаторски блок и по този начин синьото пространство в страната се яви на изборите единно, като изключение правеше единствено Синьото единство. Но политиците в България нямат усещане за ирония и тя е пропиляна върху тях. Реформаторският блок е един изненадващо успешен опит да се зашият заедно няколко политически трупа и от тях да се получи един Франкенщайн, който да е жив, обаче не се знае колко е периода на полуразпад на това новополучило се ядро и след колко време отново обединеното синьо дясно пространство ще се разлети на кварки и лептони във всички посоки, като цяло и единно ще остане единствено Синьото единство на хубавото Наде. И да перифразирам Станислав Христов Христосков, "Абе къде е Костов?".

Кебапчийницата ще я подмина, народът явно желае не хляб и зрелища, ами кебапче в питка. Малко по-вдясно от тук можете да видите моите убеждения и партийна принадлежност, аз съм от ПП "Глас Народен". Останалите партии биха ви казали, че се чувстват победители от тези избори, независимо къде са, аз смятам, че ние сме губещи, лично себе си смятам за губещ и също чувствам, че съм разочаровал хора. Надявам се на следващите избори, когато и да са те, надявам се на предсрочни парламентарни скоро, както аз, така и партията, да се представим по-добре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар