Политика антицензура

Предупреждавам тези, които възнамеряват да четат, провеждам политика на нулева толерантност срещу цензурата, тук се използва лош език и не се трият коментари

ЪПДЕЙТ промяна в политиката, ще се трият коментари, които съдържат данни за ваши контакти с оглед сигурността на тези контакти, препоръчвам ако имате нещо съществено да казвате, да не пишете дълъг пост, който да съдържа или да завършва на ваш скайп, имейл, имена, адрес, телефон, ЕГН и подобни, пишете дългия пост със съществената информация, която желаете да споделите, а ваши контакти, ако искате да се свържа с вас, оставете в друг пост, който ще изтрия след като се свържа с вас. Имам известна загриженост за сигурността на личните ви данни, в случай че това противоречи на политиката на нулева толерантност към цензурата и свободата на словото е по-важна ще се вслушам и ще прекратя триенето на коментари, съдържащи ваши контакти. Изтрити коментари, съдържащи контакти до момента: 5

събота, 22 юни 2013 г.

Фостафкаааааа!

Отсрамих се най-накрая, бях на протест. Долу Орешарски, долу Кестенски, да получи ритник в кестените и орехите и да се обрулва, преди да сме го обрулили. Разхождах се аз с един лозунг "Волен да направи оферта" във връзка със скорошните събития покрай Атака, всичко живо ме наснима. Дадоха ми и четиридесетолевка с лика и други работи на Волен Сидеров Озъртам се, забелязвам всякакви интересни лозунги и ми направи впечатление, че Спиндермаан не е излезнал още на протестите. Аз като един истински Питър Паркър го проследих, заснех, и взех няколко интервюта от него. С моите умопомрачителни умения в пейнт.






Спиндермаан беше подочул, че някой раздава пари за стоене на едно място. Не го огря и си предложи услугите безвъзмездно.

Спиндермаан нямаше да остави тълпите озлобени протестиращи да се нахвърлят върху народния герой Волен, щеше да им нафурга паиажина фостите. Обещаха му една пица за услугите му. Познайте обаче това как премина.

 Спиндермаан беше силно разгневен, взе страната на протестиращите след тази измама.


Спиндермаан поведе целия протест на една нишка паиажина. Ефектът беше очаквано свалянето на парламента и кабинета на Орешарски и изхвърлянето им в най-близката кофа за боклици.

Имаме нужда от един такъв истински супер герой като Спиндермаан да ни спаси от лошите. Истината е, че сме далеч от сваляне на това правителство, седнали са си на ушите и искат да си седят там известно време. Всички интернет лумпени да се конектваме, за да доведем всичките си супер герои да ни спасяват.

За финал искам да поздравя Волен със следната песничка, моля после забравете, че съм поствал това тук:

Аз съм Волен пипирудата

3 коментара:

  1. Не съм съгласен да се иска оставка сега и веднага. има адски много нерешени проблеми. Първо -избирателен кодекс. Той води нов закон за журналистиката (нека се знае откъде идват парите на 4-та власт), нов закон за прозрачност на капиталите, демонополизаия на енергетиката (ако сега падне правителството ни чака поскъпване с 40 процента на тока - новите цени с минус 5 процента още не са приети), разплащане с бизнеса до края на юли... Всичок това може да стане само ако има парламент а за да има парламента трябав да има правителство. нека се определи срок от месец-два и приоритети по които правителството да действа в този срок, а после да си даде оставката

    ОтговорИзтриване
  2. Добре, виж сега, ако това е правителството, което ще ги свърши тия неща, в мига, в който ги свърши, ще спра да му искам оставката. Защо правителството, което успее да направи тия неща, да подава оставка? Аз искам оставката на това правителство веднага, защото не вярвам, че ще свърши каквото и да е полезно.

    ОтговорИзтриване
  3. А и освен това, какво пречи тия неща да ги извърши служебно правителство, припомням, служебно правителство постигна предишното сваляне на цената на тока с 5%, болшевиките в момента ще размахват какви ли не плашила, за да не ги изритаме, ще плашат с 40% поскъпване на ток, което е неоснователно и ако някой се пробва да го направи ще има линчуване на представители на ДКЕВР, на ЕРП-тата, както и на четирите парламентарно представени партии в момента и на още някои, просто ще има смърт за изброените лица„ Ще плашат с всичко възможно и ще обещават всичко възможно, ако не ги изритаме, само да не ги изритаме.

    ОтговорИзтриване