Политика антицензура

Предупреждавам тези, които възнамеряват да четат, провеждам политика на нулева толерантност срещу цензурата, тук се използва лош език и не се трият коментари

ЪПДЕЙТ промяна в политиката, ще се трият коментари, които съдържат данни за ваши контакти с оглед сигурността на тези контакти, препоръчвам ако имате нещо съществено да казвате, да не пишете дълъг пост, който да съдържа или да завършва на ваш скайп, имейл, имена, адрес, телефон, ЕГН и подобни, пишете дългия пост със съществената информация, която желаете да споделите, а ваши контакти, ако искате да се свържа с вас, оставете в друг пост, който ще изтрия след като се свържа с вас. Имам известна загриженост за сигурността на личните ви данни, в случай че това противоречи на политиката на нулева толерантност към цензурата и свободата на словото е по-важна ще се вслушам и ще прекратя триенето на коментари, съдържащи ваши контакти. Изтрити коментари, съдържащи контакти до момента: 5

неделя, 7 октомври 2012 г.

Карикатура на пророка Мохамед - обещано и изпълнено

Та така, ето го, случи се. Карикатура на пророка Мохамед, изобразен като дюнерджия, който реже с ятаган месо от дюнера. Понеже някой беше казал преди време, че наличието на дюнерджия на всеки ъгъл е гарант, че страната ни няма да стане мишена на радикален ислямски тероризъм. Хинт Бургас, като все още е 50/50 атаката да е била извършена от агенти на МОСАД, ама нали, това го пропускаме. Та така, това е съвсем откровена провокация, в прав текст го заявявам. Имайте в предвид, че като немюсюлманин нищо не ми забранява да публикувам карикатури на Мохамед. Авторът не съм аз, художничка е гаджето, нейният блог е в дясно, но за тази публикация аз поемам пълна отговорност, аз я подтикнах да нарисува карикатурата. Преди да ви хрумне да покажете как религията ви  религията на мира, като отправяте заплахи, художничката е 18-годишна ученичка, големи сте мъже, ако тръгнете да заплашвате, макар че отново, аз поемам пълната отговорност за тази публикация и карикатурата. А и искам да обърна внимание на следното, тъй като по принцип ислямът забранява изобразяването на пророка Мохамед, как знаете, че това горе е пророка Мохамед? Никой не знае как всъщност изглежда пророкът Мохамед, нали така? Може да се отправи предизвикателство към мюсюлманите да ни нарисуват как изглежда Мохамед, за да знаем да не го рисуваме точно такъв, а всичко останало не е карикатура на Мохамед. Мохамед явно е като верблюда в това отношение. Питали студенти Йордан Радичков как се рисува верблюд, той казва "най-лесно се рисува змей, а най-трудно се рисува петел, като нарисуваш змей, както и да го нарисуваш, всеки, който го види, ще каже, какъв готин змей, защото никой не е виждал змей, докато ако нарисувате петел, всеки е виждал петел и винаги ще дойде някой, който да ви посочи някаква грешка и неточност в начина, по който сте нарисували петела". Единствената причина това горе да е пророка Мохамед, а не някой от другите мъже на планетата, кръстени Мохамед, Мохамед е най-често срещаното име на планетата, е че аз ви казвам, че това горе е пророка Мохамед, ако реша да ви кажа, че това е просто Мохамед дюнерджията, какво ще направите тогава? Изцяло на мен разчитате за информацията, че това горе е точно пророка Мохамед.

 Пророкът Мохамед може да изглежда така:





Може също да изглежда така:




Изберете си кое е вашия пророк и как не трябва да го изобразявам.

ПРОПУСНАЛ СЪМ ДА ПРИБАВЯ, а е много важно, аз съм голям любител на дюнера и изпитвам уважение към всички, които се занимават с производството му.


Това го правя с известно закъснение във връзка с размириците в арабския свят в следствие на онзи филм "Невинността на мюсюлманите". От излезналия в публичното пространство трейлър става ясно, че филмът е боза, че актьорите са измамени, тъй като някои реплики, включващи името Мохамед са дублирани отгоре върху репликите на актьорите, също се разбира и че режисьорът на филма, който първоначално се представяше за Сам Басайл, американски евреин, се оказва египетски коптски християнин, който е бил осъждан в щатите за разни измами и му е била наложена забрана да ползва псевдоними, но естествено бесните тълпи в някои арабски страни обвиниха САЩ, обвиниха евреите за обиждане на пророка Мохамед. Всъщност в цивилизования свят хората имат право да си рисувмат каквото си искат и да правят филми, осмиващи и критикуващи каквото си искат, поне в свободния цивилизован свят. Реакцията на запада обаче, вместо да защити правото на свободно слово и изразяване на гражданите си, най-често се криви по какви ли не начини, за да се извинява на побеснелите тълпи, които палят коли, чупят витрини, убиват хора и така нататък.

Сега искам да вземете едно листче хартия и нещо за писане. Нарисувайте едно кръгче. В това кръгче се намират мюсюлманите. В това кръгче се прилага убиване с камъни за богохулство, отсичане на глави за прелюбодейство, в това кръгче също се очаква да се правят размирици, ако някой обиди вашата вяра с филми, карикатури или изказвания като цяло. До колкото си спомням, с изключение на Пакистан (което много ме озадачава защо САЩ държат такива съюзници, ядрено въоръжени ислямски фанатици, които цензурират интернета, на чиято територия се укриваше Осама бин Ладен и те не направиха нищо по въпроса и даже се разпищяха, когато американците си го очистиха), повечето ядрени оръжия се намират извън това кръгче. Аз не един път съм казвал, че може би тази грешка трябва да се поправи, а ядрените оръжия да бъдат доставени в това кръгче мигновено, по най-бързите балистични ракети. Да, крайно изказване, признавам. Саудитска Арабия е блестящ пример за съвременна цивилизована ислямска държава, там осъждат на обезглавяване за прелюбодейство. Още един пример за това какви странни съюзници държат САЩ, теократична монархия, управлявана от фундаментални ислямисти, само че без ядрено оръжие, ами с много петрол. Реакцията на запада към размириците в арабския свят е много безгръбначна. Когато в стаята влезе слон, не обвиняваш хората, които са били стъпкани от слона, ами отиваш за слонската пушка.

Известно ли ви е от колко време циркулира из интернет всъщност следната карикатура:
Да, това е Исус, изобразен като зомби. Айде де, чакам, къде са размириците, тълпите, чупенето на компютри, изгарянето на автомобили, бесните християнски тълпи? Няма ли ги? Чудно защо. Колкото и аз да поставям знак на равенство между ислямския и християнския фундаментализъм, някаква разлика явно има. Разликата каква е? Че просто повечето християни днес не взимат толкова на сериозно писаното в библията.

Предстои да видите клипове от двама от любимите ми ютубъри:

TheAmazingAtheist гори Корана, след което Библията, след което "The god delusion" от Ричард Докинс

Тук ще ви обърна внимание, че Ричард Докинс е смъртен и погрешим човек, защо той не чупи витрини и не пали автомобили и знамена на интернета и тениски на TheAmazingAtheist, който му е запалил книгата? Защото той разсъждава по следния начин, "изгорил ми е книгата, тоест купил е една моя книга, за да я изгори, като най-вероятно я е прочел, чудесно, това значи, че ще трябва да си купи нова, ако иска пак да я чете". Още едно отклонение, библията нали е световен топ бест селър, обаче веднага след нея в тая класация е книжка с цитати от Мао Цзе Дун, така че там е в добра компания, двете най-продавани книги са дело на тирани. А и Докинс не вилнее като бясна тълпа, защото това е резервирано за велики пророци, за последователите им, и на боговете, на които се кланят.

Сега ще видите как Thunderf00t изгаря хард диск, който съдържа 40 хиляди копия на корана на арабски


Нали помните когато онзи откачен пастор беше заплашил, че ще гори корана и това предизвика вълна от недоволство в арабския свят. Отново безгръбначна реакция на САЩ, да се извинява, гражданинът на една свободна държава трябва да има право да изгаря каквато книга си поиска, щом си е платил за копието, като му се дочете ще трябва да се бръква в джоба да си купува нова. Той все пак изгори корана тайно. Сега виждате ли горе 40001 изгорени копия на корана, това какво значи, че всеки изгорен коран означава една девственица по-малко за атентаторите самоубийци в рая? Аз наскоро изказах хипотезата, че мюсюлманите всъщност не вярват, вътре в себе си са убедени, че ислямът е измислица и за това скачат така всеки път, когато някой публикува нещо на криво за вярата и пророка им. Аллах и Мохамед не са ли над тия неща. Мохамед да не е като някоя фльорца, която пищи всеки път, когато лъснат нейни голи снимки в някое списание, въпреки че тайно се радва на вниманието (Катето Мидълтън да ме извинява)? Айде верно мюсюлманите да вземат да се стегнат, групово целия ислямски свят сега искам да повтаря след мен, "над тия неща сме, боли ни фара, дреме ни на шмайзера, пишете си и си рисувайте каквото си искате, няма да ви обръщаме внимание". Нали, ако беше така, надали някой щеше да обръща внимание на някой, който заплашва да изгаря корана, или който рисува карикатури на пророка Мохамед. Тео Ван Гог беше обезглавен от диваци след като нарисува карикатури на Мохамед. Ако рисуването на карикатури не пораждаше такава реакция от страна на арабите, никой нямаше да обръща внимание, "какво, нарисувал си карикатура на Мохамед, покажи я на някой, на който му дреме". Живеем обаче в условия на свят, в който значителна част от него се мръщи на свободата на словото и счита за свое дадено от бога право да обезглавява инакомислещите. Обвиняват автора на филма "невинността на мюсюлманите" в провокации, обвиняват го пряко за размириците и за смъртта на американския посланик в Либия (между другото, толкова ли не можеха тукашния да очистят, нищо лично, чичо Уорлик, приятно прекарване в Афганистан). Той носи отговорност за това, че е заблуждавал актьорите и за нарушаване на някои съдебни забрани, които са му били наложени, но не носи отговорност за размириците, размирниците и водачите им носят. Освен това се оказва, че атаката срещу посолството в Либия е била предварително планирана. В Египет какво се е случило, някой радикален духовник е показал трейлъра на филма на правоверните и е казал "атакувай, марш да колиш и да бесиш".

Наскоро в някакъв испански вестник попаднаха карикатури на пророка Мохамед, от страх после на редактора на вестника беше назначена охрана. Държава, в която се публикуват карикатури на Мохамед трябва да си затягат охраната в посолствата след това. Вината бива хвърлена върху журналистите и карикатуристите, което е напълно недопустимо. За мен всеки един уважаващ себе си вестник, всяка медия, трябва да се опълчи на натиска от радикалите и да публикува карикатури на пророка Мохамед, докато не се изтърка, докато диваците не се вразумят, докато не им се промени реакцията, докато поне не им мине през ума мисълта "добре де, те с тия карикатури плашат гаргите", тогава вече да се публикуват карикатури на Мохамед ще бъде също толкова посредствено, колкото да се публикуват материали за вип брадър или за това кой роднина на някой известен е хванат с кокаин. Погледнете в днешните вестници, в колко от тях има карикатури на пророка Мохамед, в колко от тях пише нещо за вип брадър или за кокаина в брата на Бербатов, вестниците, които не отстояват правото на свобода на изразяване, а вместо това заливат читателите с простотия, са просто едни парцали.

Този пост както повечето ми, се превърна от последователния текст, който замислях, в произволно нахвърляне на мисли, щото просто винаги когато седна най-накрая да пиша и ми се разбъркват мислите. Имам към мюсюлманите следното послание. Докато Европа е тънела в безпросветния мрак на тъмните векове, вие сте били тези, които са съхранявали мъдростта на древните гърци, която Европа ще изрови отново чак през ренесанса, а и сте били на върха в сфери като медицина и математика. Това обаче е свършило, когато в исляма са навлезли разни радикални течения, според които числата са дело на дявола, а от там пълен срив. Сега някои хора сравняват възрастта на една религия във векове с човешката възраст в години, съответно и развитието. Сега християнството уж е излезнало от пубертета отдавна, но ислямът като 7 века по-млад, тамън навлиза в пубертета. Интересното е, че ислямския свят е бил водещ в науката до момента, в който настъпват радикалните течения, а това съвпада някъде с възрастта, на която човек започва училище (готвя нов пост за образованието скоро между другото). Ако се сравнява излизането на една религия от пубертета с това колко на сериозно бива взимана тя от вярващите, то отхвърлянето на религията изцяло би следвало да се сравни със завършване на средно образование. Ако мислите, че сега ислямът е недоразвит, намерете машина на времето, пропътувайте назад до времето, когато християнството е било на възрастта на исляма днес, покажете карикатурата с Исус зомбито, или изгорете библията и се гответе за забавление. Обратно на мюсюлманите, нямаме време да чакаме вашата религия да излезе от пубертета си, имаме нужда от вас сега. Никой не ви задължава отново да водите, дори и последни да сте, стига да бутате в правилната посока, а не да дърпате назад. В особен и крив свят живеем, общи усилия са нужни, за да го оправим. Преди време ми беше станал любопитен въпросът колко мюсюлмани са летели в космоса, ето го и списъка, http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Muslim_astronauts , айде, чакаме още.

А какво предстои, в ООН се заприказва за глобални закони против богохулството. Моля изчакайте, нека първо се построят корабите, с които ще мога аз да се изнеса с еднопосочен билет надалеч от планетата, та след това забранявайте богохулството. Знаете ли в какви казуси ще се изпадне, ако се прилагат закони срещу богохулството. Християните вярват, че Исус е сина на Бог (освен това и самия бог същевременно, едновременно е той самия, едновременно е свой син), родил се е от непорочно зачатие, умрял е на кръста и в последствие е възкръснал и се е възнесъл. В библията уж пише, че било предсказано, че ще се появят такива фалшиви учения като исляма. Мюсюлманите вярват, че Исус е пророк, предшестващ Мохамед, почитат дори и майка му, но до колкото знам не вярват, че е божи син, или че е възкръснал. Вярват, че Мохамед е доставил най-съвременната версия, последния ъпдейт на едната истинска вяра, на словото на Аллах. Евреите, които четат същия стар завет, който четат християните, когато твърдят, че там е предсказано, че точно Исус е месията, сина божи, твърдят, че Исус не е сина божи и все още го чакат да дойде. Остатъка от света, който не е представител на нито една от посочените групи не вярва в нищо от горе описаното. Според християните да отричаш божествеността на Исус е богохулство, непростим грях. Подобно и за евреите и за мюсюлманите да твърдиш, че Исус е син божи е богохулство. Виждате ли каква буря от съдебни дела ще стане. Единствено атеистите ще са тези, които ще бъдат съдени от всички, но няма да могат никого да съдят. Проблемът - атеизмът не е религия, колкото и да го твърдят това някои фундаменталисти, атеизмът никаква религия не е. Макар че си мисля да драсна някой имейл на някои видни атеисти с предложение да го направим религия бе, майната му, тъй или иначе набеждават атеизма за религия, като ще бъдем подложени на хулите, защо да не се възползваме и от благата, които предлага състоянието на религия? Като обиждат атеизма на религия често не се сещат, че те самите са последователи на религия, освен когато не казват "аз нямам религия, аз имам лично взаимоотношение с Исус", примерно. Аз преди време предложих култа към вездесъщата бомба, за да имаме религия, макар че вече има пастафарианство и още какви ли не измислици, включително и църквата на сатаната, които, да разсея всякакви заблуди, не са истински сатанински поклонници, ами атеисти шегаджии. Богохулството е престъпление без жертва, малко като това да наречеш леля ми курва, познайте аз имам ли леля. Интересно едно престъпление като е без жертва защо е престъпление? А и във връзка с предлагани закони срещу богохулството, туй не сте ли го чували, Матей 7:1 Не съдете, за да не бъдете съдени.

Към темата за карикатури и филми, насочени срещу пророци, изгаряния на свещени и не толкова свещени книги, може да се добави и изгарянето на знамена, поругаването на символи и други подобни. Наскоро Мишо Шамара и Сарафа бяха привиквани във връзка с песен или клип, в които уж поругаван знамето и герба. Интересно ми е защо в цивилизована и свободна държава има закони, които предвиждат лишаване от свобода за изгаряне на знамето или поругаване на герба.

Ще видите клип, на който двамата ми любими илюзионисти Penn & Teller правят фокус с изгаряне на американското знаме


Схванахте ли посланието? В една свободна държава би трябвало да можем да си горим знамето и да поругаваме герба колкото си искаме. Държавата, народът, историята и идеалите не би трябвало да бъдат уязвими на нещо подобно. Обществото е нормално малко да се намръщи, но и малко да обърне внимание и да не третира постъпката като криминално престъпление. Разследването срещу Биг Ша и Сарафа е смешно. Тях двамата не ги слушам, макар че съм привърженик на рапа, защото набляга главно на текста, римите и посланието, а това е което ме влече мен в музиката главно. Ванко едно го бяха осъдили за склоняване към проституция. В идеален свят, в който човек беше способен напълно законно да предлага сексуални услуги срещу заплашване и няма елемент на принуда, Ванко едно нямаше да влиза в затвора. По отношение на сегашния случай, от тук нататък всяка държава, която наказва с лишаване от свобода деяния на поругаване на знаме или герб, аз ще наричам Северна Корея. Разполагам вкъщи се едно българско знаме, мога да го запаля. В момента не ми се занимава всъщност да нося наказателна отговорност за изгаряне на парче плат, а и ме мързи. Какво, ако изгоря знамето ще се върне на власт тройната коалиция ли? Ще ни се отложи приемането в Шенген с още една година ли? АЕЦ Козлодуй ли ще спре да работи? Да не би изгарянето на американското знаме да прибавя по някой милион към дефицита им? Всъщност всяка секунда, в която ннякой не изгаря американско знаме, външният им дълг май нараства с няколко хилядарки, може би трябва да пробват по-често да горят американски знамена, да видим дали ще има обратния ефект. Всъщност сувенирните американски знаменца се произвеждат в Китай, на които САЩ имат да дават най-много пари. Забавно, нали? Тези въпроси са същите като да попиташ дали всеки изгорен коран намалява броя девственици в рая за самоубийците, или дали всеки път, когато някой изгори една библия, едно дете, което току що е разбрало, че дядо коледа е измислен, се замисля и за господ? Идеята, която се засяга от посегателства срещу символа си, значи не струва да се защитава, не струва дори толкова, колкото хартията, върху която е напечатана свещената книга, или колкото плата, от който е ушито знамето. Не съм пръв патриот и родолюбец, но не съм и последен, макар че сигурно последен ще излезна, за да затворя границата отвън, но вярвам в тази страна, каквото и да приказват, доста сме по-добре от Сомалия, Хаити, Уганда, Северна Корея и доста други места по света. Тази държава би трябвало да е над изгаряне на знамето или оплюване на герба, това са символични действия, чисто символични, изгарянето на знаме е атака единствено срещу материална собственост, а ако ти притежаваш знамето, браво, гори си парите. По идеята удар не може да се нанесе с атаки по материалното, на идея се противопоставя идея, а в условията на интернет, в условията на свободен пазар на идеи, по-слабата идея е длъжна просто да отстъпи на по-добрата там, където са в конфликт, а там, където е възможно съжителство, дълг е и на двете идеи да съжителстват. За това и ми е смешна концепцията за богохулство, тъй като вашият върховен бог и неговите премъдри пророци са толкова уязвими, несигурни, толкова лесно се обиждат, след което изпращат неграмотни, бесни смъртни да защитават честта им, убивайки както инакомислещите, които са се противопоставили на техните идеи, така и невинни.

В този пост съм решил равномерно плюене по християнството, исляма и юдаизма, всеки ще си получи своето, сега се съсредоточавам върху християните. Наблюдавате 38 епизод от поредицата "Защо хората се смеят на креативистите", от Thunderf00t:


Чувате ли оправданието, което дава Уилям Лейн Крейг? В мига, в който господ заповяда нещо, то става морално и правилно. Тоест когато той каже "убий момичето", то е правилно. Една част от мен смята, че всички вярващи на света са опасни и трябва да бъдат избити или заключени някъде. Според Крейг разликата между добрия християнин и детеубиеца е чуването на божия глас. В мига, в който той си въобрази, че е чул божия глас, той ще е готов да избива невинни. Разликата с фундаменталните ислямисти е, че на тях много по-често някакви "духовници" им предават волята на Аллах да има убийства. Защо дори и в най-силно религиозните краища на САЩ, когато пред съда е изправен психопат убиец, който твърди, че господ му е наредил да извърши това, което е извършил, журито, преобладаващо християнско, взема решение от вариантите "виновен, способен да отговаря за постъпките си и трябва да лежи в затвора", или "невменяем, опасен за околните, трябва да бъде лекуван в психиатрично заведение". Защо не обмислят варианта "ми, да, господ го има, значи може да му е проговорил и да му е наредил да убие тия хора по него ви си, божи причини, които ние като смъртни не можем да подлагаме на съмнение и трябва да не съдим изпълнителя на неговата воля". Кой знае в лудниците по света колко съвременни божи пророци, превъплъщения на исторически личности, или посланици на високоразвити цивилизации сме заключили, понеже сме неспособни да разберем това, което имат да ни кажат. Днес ако дойде пак пророк, как ще го различим от илюзионистите, които открито заявяват, че това, което правят е шоу, или от разобличаваните шарлатани, или от лудите?

Дойде ред и на евреите, и те да си получат своето. Следният клип илюстрира някои от най-забавните неща в съвременния юдаизъм:


Забранено им е да работят в събота изобщо, не могат от гъза си да станат и пръста да си вдигнат. Чудя се дали разните там екстремисти от Палестина го съобразяват това при атаките си? Залезе ли слънцето в петък вечер, могат да щурмуват едва ли не израелските градове без опозиция. Е, естествено IDF ще бди. Само най-крайните ултраортодоксални евреи са толкова крайни. Телефон, който постоянно се опитва да набере всички възможни номера, а вие го спирате на някой определен, за да не представлява набирането на номер вършене на работа, ей до такива куриози стигат. Всъщност не е ли голяма ирония, че народът, който най-много е пострадал уж от репресиите на фашистите и нацистите, сега обитава държава, създадена и наложена чрез тероризъм и войни, която сега е управлявана от крайно десен, едва ли не фашистски режим? Освен това, някак си световната история малко пропуска подробността как Израел се е сдобил с ядрено оръжие, в момента разполагат с над 100 бомби и продължават да произвеждат, докато същевременно те, заедно със САЩ, които са единствените, които са използвали ядрено оръжие по време на война, в гняв, срещу цивилно население, са най-големите противници на разпространението на ядрено оръжие. Чували ли сте всъщност историята за бомбардировката на Дрезден в последните дни на втората световна война, бомбардировка, в която загиват над 200 хиляди, атака, която е без особено стратегическо значение за хода на войната, Дрезден не е и част от военнопромишления комплекс на нацистска Германия по това време, дори и да беше, по това време хитлерова Германия вече е била напълно неспособна да води война. Това военно престъпление бива пренебрегвано. На американските пилоти, които паднаха в небесата над София искаха да вдигат паметници, а това също бяха атаки без стратегическо значение, просто убийства, имайки в предвид, че месеци по-късно изтъркулваме червения килим за нахлуващата червена армия. Израел всъщност е поредния пример за странните съюзници, които държи САЩ. Крайно дясна, дори фашистска държава, притежаваща ядрено оръжие. Има една поговорка всъщност, с каквито се събереш, с такъв ставаш, така че съвременните САЩ, управлявани от фундаменталнохристиянски, богаташокорпоративен и фашистскополицейски режим, са в добра компания. Защо направо не вземат и Иран в клуба "странни съюзници на САЩ"? А, да, защото Израел не ги харесва и се цупи. Един Иран с ядрено оръжие не ме плаши много повече от Израел с ядрено оръжие. На САЩ и Израел ще повярвам за честността на намеренията, когато те самите съкратят ядрените си арсенали. Освен това, Пакистан, разполагащ с ядрени оръжия и цензуриращ интернет заради карикатури и видеоклипове също ме плаши. Наскоро чух идеята, че Иран всъщност не се опитва да произведе ядрено оръжие, а работят върху създаване на капацитета да го създадат във всеки един момент, в който им трябва. Чух, че Япония също имат този капацитет. Съхраняването на ядрено оръжие в готовност, особено пък големи бройки, е скъпа работа, защо да не направиш ядреното оръжие непосредствено преди да го използваш, вместо да го направиш и после да седи 20-50 години в готовност, докато не дойде моментът да го извадиш от строя, или още по-лошо за всички, да го изстреляш? По-добра стратегия е да не държиш на склад ядрени оръжия, ами да можеш да кажеш "трябва ми ядрен удар по тази цел сега", отговорът да бъде "ок, до седмица правим едно и го изстрелваме".

Проблемът в Иран всъщност не е Ахмадинеджад, проблемът са аятоласите, религиозни фундаменталисти. Всъщност имам едно предложение, ако Израел наистина е загрижен за безопасността си и не иска Иран да произвежда ядрени оръжия, защо не вкарат и тях и всички в джаза, като предложат да им подарят една от техните бомби, като заедно с нея изпратят и обслужващият технически и военен персонал. Такъв ход би шашнал абсолютно всички.

Тъй приключвам и се надявам този пост да бъде видян от колкото се може повече хора, а и за финал искам да прибавя едно изказване от торбата с лъжите (торбата с лъжите търси издател между другото, който се вълнува да пише):



Приписва се на Марто: Ние се кланяме на Шоколах и пророка му МуаМед

ЪПДЕЙТ, пък до всички, които са прочели и не са съгласни, или пък са засегнати, да ми дръпнат една майна, "сложи си го на хуя", както се вика, и да ме пуснат да паса. Или пък, коментарна секция има, споменувайте ми родата до девето коляно. Ако провокирам само такава реакция, тогава ще съм постигнал целта на тази публикация

Няма коментари:

Публикуване на коментар